skip to Main Content
93 639 20 82 ext. 252 begues.entitats@begues.cat
Formació Per A Entitats Hivern 2018

Formació per a entitats Hivern 2018

En el marc de la programació de cursos i sessions formatives adreçades a les entitats de Begues, aquest hivern han tingut lloc dos tallers organitzats per l’Ajuntament de Begues amb el suport d ela Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament de Begues, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, ha organitzat dos tallers adreçats a les entitats locals durant aquest hivern. El primer va estar dedicat a la recerca de captació de fons i noves formes de finançament, mentre que el segon estava destinat a explicar la Llei de Protecció de Dades. Les places estaven limitades a dos membres per entitat.

El primer dels tallers, l’orientat a captar fons, va anar a càrrec de la Fundació Pere Tarrés i es desenvolupà el 29 i 31 de gener, de les 19 a les 21 h, a l’aula polivalent del Centre Cívic El Roure. L’objectiu de la formació era el de millorar el coneixement dels assistents en l’àmbit del ‘fundraising’ en el sector no lucratiu.

El segon taller, el de la Llei de Protecció de Dades, va tenir lloc el 21 de febrer, de les 17 a les 21 h, i també a l’aula polivalent del Centre Cívic El Roure. La formació va anar a càrrec del IPNET Centralized Solutions. L’objectiu era el de permetre a les entitats conèixer les mesures necessàries per garantir la privacitat de les dades que tracten.

Back To Top