skip to Main Content
93 639 20 82 ext. 252 begues.entitats@begues.cat

MOSTRA D’ENTITATS

Es realitza, normalment, cada últim diumenge del mes de setembre, amb l’objectiu de donar a conèixer les entitats i crear xarxa. Rebreu al correu de la vostra entitat la convocatòria per a les reunions de preparació.

Clica aquí per veure les imatges de la darrera edició.

CONSELLS, COMISSIONS I ALTRES PROJECTES

La regidoria de l’àrea a la que pertanyeu us convocarà de forma periòdica a les reunions corresponents.

RÀDIO BEGUES

Les entitats que vulguin participar a Ràdio Begues tant de forma puntual com continuada, poden enviar un correu electrònic a info@radiobegues.cat

TAULA D’ENTITATS DE BEGUES

És un espai d’interrelació i d’apropament entre les pròpies entitats i entre Ajuntament i entitats. Els objectius són:

  • Treballar per a la col·laboració entre entitats siguin o no del mateix àmbit.
  • Establir relacions directes de contacte amb l’Ajuntament.
  • Dinamitzar les entitats per a que comparteixin activitats, espais, etc.
  • Establir mecanismes per tal que les entitats tinguin veu activa.
  • Potenciar el treball conjunt entre entitats i Ajuntament en tots els àmbits que afecten el dia a dia del teixit associatiu local.

Aquesta acció és fruit d’una de les demandes realitzades arrel del Procés Participatiu de la Xarxa Associativa dut a terme al llarg de l’any 2017 i 2018.

Les entitats que hi estigueu interessades podeu enviar un correu electrònic al Servei de Suport a les Entitats: begues.entitats@begues.cat.

WIFI ENTITATS BEGUES

Es posa a disposició de totes les entitats municipals el servei de wifi AJENTITATS. Aquest servei està disponible als edificis municipals del Centre Cívic, Antic Escorxador, Petit Casal, Antic Ambulatori i Poliesportiu Municipal.

És d’us individual i intransferible per entitat. Per donar-se d’alta, l’entitat ho ha de sol·licitar presentant instància genèrica via telemàtica, acceptant explícitament les normes d’ús i condicions de privacitat.

Un cop tramitada la sol·licitud l’entitat rebrà, el més aviat possible, a l’adreça de correu electrònic facilitada en el registre d’entitats municipal la seva identificació formada per: Nom d’usuari i clau d’accés.

Condicions d’ús         

Instruccions de connexió                                                                                     

Back To Top