skip to Main Content
93 639 20 82 ext. 252 begues.entitats@begues.cat

CATÀLEG DE RECURSOS DE LES ENTITATS DE BEGUES

L’adhesió al Catàleg de recursos de les entitats de Begues té com a finalitat reforçar la voluntat de totes les entitats d’oferir activitats de qualitat, equitatives, igualitàries i sostenibles alhora que mostren una actitud de cooperació entre elles. I també, material divers que es pugui compartir entre entitats, per tal de minimitzar les despeses de cada entitat.

En un poble com Begues, considerem que la cooperació entre entitats ha de ser un pilar com a membres del municipi. En aquest sentit, considerem que crear un catàleg de recursos (activitats i material) que es poden oferir a la resta d’entitats per a esdeveniments concrets (final de curs, tornejos,…) ens dóna l’oportunitat de mostrar el nostre suport i solidaritat vers la resta d’entitats i, així, enfortir el teixit associatiu.

Què puc oferir?

Cal tenir present que, potser el recurs que oferim no té gaire a veure amb el tipus d’activitat que oferim habitualment. Així doncs, poderm oferir:

  • Activitats relacionades amb l’entitat: per exemple, una entitat que es dediqui a fer manualitats, es pot oferir per fer-ne a una altra entitats.
  • Activitats no relacionades directament amb l’entitat: us podeu oferir a altres entitats, per exemple, per preparar un pa amb tomàquet.
  • Prestar recursos materials: si la vostra entitat disposa d’algun material que pot cedir a alguna altra entitat, també ho podeu incorporar al catàleg. Per exemple, pilotes, instruments musicals, etc.

Formar part del catàleg no significa que sempre hàgiu d’estar disponibles, també ho podeu limitar.

Procediment per formar part del catàleg:

Per a formar part del Catàleg de recursos cal omplir una fitxa per cada recurs/activitat/material que es vulgui oferir. Descarregueu aquí la fitxa, ompliu-la i envieu-la a begues.entitats@begues.cat

ACTIVITATS INCLOSES EN EL CATÀLEG DE RECURSOS

Back To Top