skip to Main Content
93 639 20 82 ext. 252 begues.entitats@begues.cat

CATÀLEG DE RECURSOS DE LES ENTITATS DE BEGUES

L’adhesió al Catàleg de recursos de les entitats de Begues té com a finalitat reforçar la voluntat de totes les entitats d’oferir activitats de qualitat, equitatives, igualitàries i sostenibles alhora que mostren una actitud de cooperació entre elles.

En un poble com Begues, considerem que la cooperació entre entitats ha de ser un pilar com a membres del municipi. En aquest sentit, considerem que crear un catàleg d’activitats que es poden oferir a la resta d’entitats per a esdeveniments concrets (final de curs, tornejos,…) ens dóna l’oportunitat de mostrar el nostre suport i solidaritat vers la resta d’entitats i, així, enfortir el teixit associatiu.

Cal tenir present que, potser el recurs que oferim no té gaire a veure amb el tipus d’activitat que oferim habitualment. Per exemple, una fictícia associació de puntes de coixí podria oferir-se per cosir.

Procediment per formar part del catàleg:

Per a formar part del Banc d’Activitats cal omplir una fitxa per cada recurs/activitat que es vulgui oferir. Descarregueu aquí la fitxa, ompliu-la i envieu-la a begues.entitats@begues.cat

ACTIVITATS INCLOSES EN EL CATÀLEG DE RECURSOS

Back To Top